چوب آبنوس فرآوری شده (مهندسی شده)

از {{model.count}} رای
انتخاب سایز:
سایز را انتخاب کنید.
تعداد
نوع
فروشنده: گروه تخصّصی رزین مهر
آماده ارسال ناموجود
محصول مورد نظر موجود نمی‌باشد.
  • {{value}}
کمی صبر کنید...

 

مرحله1 (پوست کنی): گرده بینه‌های چوب ها مختلف در بخش کنترل کیفیت و همگام با قوانین سخت گیرانه حفاظت جنگل‌ها انتخاب شده‌اند؛ پوست کنی شده و با استفاده از ماشین‌آلات پیشرفته و خاص  برای رسیدن به ابعاد پیش بینی شده، به ورق‌های نازک روکش تبدیل می‌شوند.

 

مرحله2 (رنگ اندود شدن): قلب اصلی پروسه‌های شرکت آلپی شامل رنگ نمودن ورق‌های روکش برای رسیدن به طیف‌ها و نقش‌های رنگی مورد نظر می‌باشد. ورق‌های چوبی با غوطه‌ور شدن درون تانکرهای استیل ضدزنگ در دمای کنترل‌شده و با اضافه شدن روغن‌های گیاهی رنگی (عاری از کروم و سایر فلزات سنگین) اشباع و رنگ می‌شوند. ورق‌های روکش، پس از رسیدن به رنگ و نقش مورد نظر از مخازن خارج شده و خشک می‌شوند تا برای مرحله بعدی آماده شوند.

مرحله3 (چسب‌زنی و ترکیب نمودن): پس از پشت سر گذاشتن مراحل قبل، بنابر طرح و نقش مورد نظر، ورق‌های روکش رنگ‌شده را روی هم قرار داده و با آغشته نمودن آنها به چسب به یکدیگر می‌چسبانند. سپس این بلوک‌های ورق را با فشار زیاد تحت پرس سنگین قرار می‌دهند. پس از این پرس، بلوکی با ارتفاع چندین متر و عرض حدودا 70 سانتیمتر خواهیم داشت. حالا این بلوک آماده برش خوردن است، تا از آن روکش‌هایی با ضخامت 0/4  تا 0/6 میلیمتر یا بیشتر تولید شود. چسب ها در این مرحله نه تنها ورق‌های روکش را به همدیگر متصل می‌کند؛ بلکه با اضافه نمودن رنگ به چسب، رگه‌ها و نقش ها را تغییر داده و طرح جدیدی به روکش چوبی می‌بخشد. به این ترتیب به رنگ‌ها و طرح‌هایی می‌رسیم که به صورت طبیعی وجود ندارد و اگر هم موجود باشد به دلیل کم بودن تعداد درختان و حفظ گونه های گیاهی استفاده از طرح های مشابه فرآوری شده آن، جایگزین می‌گردد.

در آخرین مرحله، تمامی روکش‌های تولید شده تحت بازرسی دقیق کیفیت قرار می‌گیرند. روکش‌های فرآوری شده چوبی، به لحاظ ترکیب طرح‌های طبیعی و نامحدود بودن تنوع این طرح‌ها ضمن ایجاد حس طبیعت، با ارزش ترین جایگاه را بعد از چوب طبیعی به خود اختصاص داده اند. این گونه روکش‌ها را شاید نتوان در خانواده روکش‌های طبیعی قرار داد؛ چرا که اگرچه بر گرفته از مدل طبیعی چوب هستند ولی اغلب بنا بر مهندسی و دانش انسان تولید می‌گردند. در این فرایند جنس چوب روکش با طرح آن همخوانی نداشته و اکثراً از درختان ارزان قیمت و سریع الرشد بدست می‌آید. امروزه صنعت چوب در ایران با توجه به کمبود منابع جنگلی و در نتیجه عدم دسترسی کافی به روکش‌های طبیعی چوب، با استفاده از طرح‌ها و رنگ‌های متنوع این روکش‌های فرآوری شده، می‌تواند جوابگوی تقاضای بالای بازار ‌باشد. علاوه بر شرکت آلپی در حال حاضر اینگونه روکش ها در کارخانه هایی در کشور های مختلف مثل چین، ترکیه و برخی دیگر از کشور های اروپایی تولید می‌شوند که از لحاظ کیفیت و نوع طرح‌ها با هم اختلاف و تفاوت های زیادی دارند.

دیدگاه خود را بنویسید

  • {{value}}
این دیدگاه به عنوان پاسخ شما به دیدگاهی دیگر ارسال خواهد شد. برای صرف نظر از ارسال این پاسخ، بر روی گزینه‌ی انصراف کلیک کنید.
دیدگاه خود را بنویسید.
کمی صبر کنید...